•  

    8:30-9:25

    Instructional Period 1 (55 min)  TEAM PLANNING

    9:30-10:25

    Instructional Period 2 (55 min)

    10:30-11:25

    Instructional Period 3 (55 min) DEPARTMENT PLANNING

    11:30-12:26

    Instructional Period 4 (56 min)

    12:30-12:50

    Refocus (20 min)

    12:50-1:10 Den (20 min)

    1:10-1:30

    Lunch (20 min)

    1:35-2:30

    Instructional Period 5 (55 min)

    2:35-3:30

    Instructional Period 6 (55min)

     

    HYBRID (Wednesdays)

    8:30-9:15

    Instructional Period 1 (45 min)

    9:15-9:20

    Break

    9:20-10:05

    Instructional Period 2 (45 min)

    10:05-10:10 

    Break

    10:10-10:55

    Instructional Period 3 (45 min)

    10:55-11:00

    Break

    11:00-11:45

    Instructional Period 4 (45 min)

    11:45-12:30

    Lunch (45 min)

    12:30-1:15

    Instructional Period 5 (45 min)

    1:15-1:20

    Break

    1:20-2:05

    Instructional Period 6 (45min)

    2:05-2:15

    Break

    2:15-3:30

    Teacher Planning and/or PD (75 min)